[FREE APÉRO] What’s Next Connect

Ben jij student? Jong en ondernemend? Om de lancering van What’s Next Media te vieren organiseren we op 29 februari 2024 een netwerkevent. Samen met de Student Hotspot, UHasselt en PXL Hogeschool nodigen we iedereen die creatief, jong of ondernemend is uit op de UHasselt, Campus Hasselt (Oude Gevangenis) voor een gratis apéro. Ons doel? Likeminded jongeren laten kennismaken met interessante organisaties die hen kunnen helpen met hun ondernemende dromen te verwezenlijken. (Inschrijven verplicht.)


📍 Adress: UHasselt, Campus Hasselt, Martelarenlaan 42, 3500 Hasselt (Oude Gevangenis)

🕙 Planning:

  • 19u30: opening (receptie) met welkomstwoordje

  • 20u00: roundtable gesprekken met (jonge) ondernemers

  • 22u00: Einde event

💰 Prijs: GRATIS + GRATIS APÉRO [INSCHRIJVEN VERPLICHT]

Tijdens What’s Next Connect krijg je de kans om met verschillende organisaties te netwerken die jou kunnen helpen om jouw dromen te verwezenlijken. Onder andere MediaLife en Meet The Youngsters zullen aanwezig zijn. Wie er verder komt, wordt later bekend gemaakt. Houdt daarvoor onze socials in de gaten.

Elian Pergola

Elian Pergola is een 22 jaar jonge, creatieve digital storyteller. Terwijl hij aan de KU Leuven de kneepjes van de historische kunsten stilaan onder de knie krijgt, stampt hij buiten de muren van de universiteit een onderneming uit de grond. Als podcastmaker werkte hij alreeds samen met de VRT, de Stad Hasselt en Leuven.

https://www.elianpergola.com
Vorige
Vorige

Visuele identiteit door CB Productions

Volgende
Volgende

Welkom bij What’s Next Media!