Visuele identiteit door CB Productions

Bij What's Next Media koesteren we de overtuiging dat een sterk verhaal een krachtige identiteit verdient. Een identiteit die zichzelf overtuigend representeert. Toen we onze eigen identiteit wilden vormgeven, wilden we daar graag jong geweld op loslaten. Zo kwamen we bij Cédric uit. Hij is een beloftevol grafisch ontwerper én jonge ondernemer bij zijn CB Productions. Hieronder delen we graag het verhaal van onze samenwerking die resulteerde in het What’s Next-logo, dat we met trots dragen!

Van eerste ontmoeting tot een gedeelde visie

Cédric verwelkomde ons in het najaar van 2023 in zijn wereld vol creativiteit. Met meer dan 6 jaar ervaring op het gebied van ontwerp, lanceerde hij in 2021 zijn eigen freelance studio, "CB Productions." Zijn affiniteit voor het creëren van opvallende logo's en grafische oplossingen sprak ons meteen aan. Cédric omschrijft zijn eigen stijl als minimalistisch, strak en met een eigen persoonlijkheid. Dat sprak boekdelen. Zijn passie overtuigde ons. 

In een digitale dialoog luisterde Cédric naar onze ideeën. Cédric schreef ze gretig neer en vertaalde ze later naar enkele visuele concepten. Onze samenwerking was eentje waar wij veel energie uit haalden: Cédric is iemand die met je ideeën aan de slag gaat en naar je feedback luistert. Na enkele feedbackrondes evolueerden onze ideeën gezamenlijk en organisch. Dat leidde uiteindelijk tot het multi-inzetbare ontwerp dat nu ons trotse logo siert.

Storytelling verborgen in ons logo

Cédrics ontwerpkeuze vertelt een verhaal op zich. De rondingen van het lettertype en de vormen, symboliseren de toekomst die What's Next Media vertegenwoordigt. Ze weerspiegelen ons zachte karakter als ambassadeurs voor jongeren. Toch legt het strakke design de nadruk op onze professionele uitstraling. Ons logo is dus meer dan zomaar “een logo,” maar het weergeeft ons visuele identiteit en staat garant voor wie wij zijn; het is een verklaring van onze toewijding aan duidelijke communicatie en ondersteuning voor jonge ondernemers.

Wij willen Cédric oprecht bedanken om ons te helpen bij de visuele vertaling van onze visie. Zijn creativiteit liet What’s Next Media toe om ons een gezicht te geven, een façade waarachter onze inhoud tot zijn recht kan komen. Ons logo resoneert perfect met onze missie en daar zijn wij erg enthousiast over.

We geloven in Cédric's potentieel en dragen hem, samen met zijn studio CB Productions, een warm hart toe. Als je geïnteresseerd mocht zijn, nodigen we je graag uit om Cédric’s website een bezoekje te brengen. 

Kom netwerken met ons! Op donderdag 29 februari 2024 nodigen we je uit voor What’s Next Connect en trakteren we je op een gratis apéro.

Elian Pergola

Elian Pergola is een 22 jaar jonge, creatieve digital storyteller. Terwijl hij aan de KU Leuven de kneepjes van de historische kunsten stilaan onder de knie krijgt, stampt hij buiten de muren van de universiteit een onderneming uit de grond. Als podcastmaker werkte hij alreeds samen met de VRT, de Stad Hasselt en Leuven.

https://www.elianpergola.com
Vorige
Vorige

Een productieve Algemene Vergadering - dat hoort erbij…

Volgende
Volgende

[FREE APÉRO] What’s Next Connect